Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 4 of 4

  1. #1
    chevyderek72's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    1,784
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    Who ran what?

    I didnt get to run anything, work saturday and then went on a ride along with my girlfriends mom (ya her parents are cops) in avondale. So no runnin for me [&o] But maybe tomorrow ill fire it up. Ive mainly been trying to get my friends rustler to stay running, that engine sucks, maybe its the way it was handled before me, but i get it running and its just weird, i tune it right and its not running right. it might have an air leak, but we'll see.
    Redcat Racing - Dunerunner, Hurricane XP, Aftershock 8e, Volcano, Volcano epx, Vortex epx, Tremor 18e pro
    Its me ti**tae

  2. #2
    {GBI}Harryball's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    lansing, MI
    Posts
    1,261
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Who ran what?

    Nothing, it seems everytime we make plans to hit the track it rains. After that the track isnt any good for 3 days. [:@]
    Sponsered by: ALL ABOUT FUN HOBBIES /ALL ABOUT FUN HOBBIES PRODUCT REVIEWER

    +DD+

  3. #3

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Richibucto, NB, CANADA
    Posts
    309
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Who ran what?

    I put a couple of tanks through the tsunami. However I did break my pull cord. Minor stuff I guess. I didn't get any video's or pics though.

    Later

  4. #4
    Kemo's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Elk River, MN
    Posts
    7,040
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Who ran what?

    Finally fired up my Rampage TT5... 4th pull was all she took.

    Never ran it with the 23cc engine. As soon as the box was dropped off, I tore into the engine and threw a 27cc big bore kit on it... she has some grunt even though it has yet to even loosen up.

    So far so good... the only downer has to be the servos not liking my radio gear (airtronics MX-3S) ... they twitch like crazy. As soon as my hitec servos get shipped to me, problem solved.
    There are only 10 types of people in this world: those that understand binary, and those that don\'\'t.
    AMA: 722748


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 12:25 PM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.