Redcat Racing Support Moderated Support Forum for all Redcat Racing Cars, Trucks & Buggies

Vocano s30

Reply
Old 04-11-2010, 07:36 AM
  #1
burnt orange
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2010
Location: Leander, TX
Posts: 21
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Vocano s30

Iwas running my truck when all of a sudden it would not move. the engine was running but the truck stopped moving. I did find that the grub screw that goes into to cup by the brake pad appears to have come out dispite loctite. I was thinking that even with this one grub screw missing the truck should not just be sitting there when you press the throttle. What else could this be?


Thanks
burnt orange is offline  
Reply With Quote
Old 04-11-2010, 09:18 AM
  #2
AllAboutFunHobbies
 
AllAboutFunHobbies's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Euless, TX
Posts: 3,096
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Vocano s30

Check the spur gear isn't stripped. Check all the grub screws.
AllAboutFunHobbies is offline  
Reply With Quote
Old 04-12-2010, 08:48 AM
  #3
burnt orange
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2010
Location: Leander, TX
Posts: 21
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Vocano s30

The spur gear that sits on top looks new is there another gear somewhere?
burnt orange is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 02:31 AM.