Redcat Racing Support Moderated Support Forum for all Redcat Racing Cars, Trucks & Buggies

Tornado BB : Car Not responding to acceleration

Reply
Old 06-24-2010, 12:17 PM
  #1
brandonzz
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2010
Location: , WV
Posts: 2
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Tornado BB : Car Not responding to acceleration



Please help, car is not responding to acceleration when Ipull trigger, the steering works fine. Please help me with any advice or parts I may need to order to repair it.

Thanks,

Brandon

brandonzz is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2010, 09:06 AM
  #2
onenut78
 
Join Date: Mar 2010
Location: Oneida, NY
Posts: 30
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Tornado BB : Car Not responding to acceleration

is the motor fried? if u have another one try switching it out
onenut78 is offline  
Reply With Quote
Old 06-26-2010, 10:34 AM
  #3
nitrofumes78
 
Join Date: Jun 2010
Location: meaford, ON, CANADA
Posts: 11
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Tornado BB : Car Not responding to acceleration

try changing the batteries in the body? if not your throttle servo could be shot, i had to replace mine in my earthquake 3.0 4 days after i got it. went with a traxxas 2075 high torque waterproof unit. it has way more throttle response now and way better braking. hope this helps... josh
nitrofumes78 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 01:50 AM.