Smart-Fly (Quest Engineering) Support Forum Support forum for all Smart-Fly products. Equalizers, Batshare, Ignition Cutoff, Regulators.

eQ-6 Turbo

Reply
Old 06-01-2011, 10:54 AM
  #1
Bill Vargas
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: Apple Valley, CA
Posts: 1,987
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default eQ-6 Turbo

Are eQ6 Turbo's ok to use in a warbird,,, CARF 110" Corsair,,, ?

Reason for question, this plane Has A LOT of carbon fiber in it.


thanks, BV
Bill Vargas is offline  
Reply With Quote
Old 06-01-2011, 11:04 AM
  #2
rrritchey
 
Join Date: Sep 2004
Location: Tempe, AZ
Posts: 949
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: eQ-6 Turbo

Hi BV,
The Eq6 Turbo does not care. Its whether your receiver cares or not.
rrritchey is offline  
Reply With Quote
Old 06-01-2011, 11:15 AM
  #3
Bill Vargas
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: Apple Valley, CA
Posts: 1,987
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: eQ-6 Turbo

Hi Robert, thanks for the fast reply!

yea all this C/F does raise my concern for when I start to gather my air borne gear for my F4U. The Rx will more than likely be a Jr 921 with 8711's every where.


thanks, BV
Bill Vargas is offline  
Reply With Quote
Old 06-01-2011, 11:19 AM
  #4
rrritchey
 
Join Date: Sep 2004
Location: Tempe, AZ
Posts: 949
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: eQ-6 Turbo

Hi Bill,
Whether the Eq6 is in there or not should not in any way affect the reception. As always, just do careful range checks before flying.
rrritchey is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 10:37 PM.