Suggestions Have a suggestion for a feature, new category or anything else? Let us know by posting it here!

Make it better

Reply

Old 01-27-2019, 02:57 AM
  #1  
PHILLCO
Thread Starter
My Feedback: (6)
 
PHILLCO's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: SANFORD, FL
Posts: 279
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Angry Make it better

Suggest you redo your wed site to somewhat mimic others like f/g or rc /g. What you have now it a disaster. Your web site designer is not it touch!
Sorry to be so rash but there's better designed R/C related web sites that get more traffic and are much easier to navigate.
Just saying
PHILLCO is offline  
Reply With Quote
Old 01-28-2019, 10:24 AM
  #2  
IBThomas
Administrator
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 285
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Throughout the months we've been working to take in community concerns and implement updates that address them. If there's anything specific you'd like to have addressed, we're all ears.
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 02-02-2019, 10:23 PM
  #3  
Tweek
 
Tweek's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Youngsville, NC
Posts: 239
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

I'll chime in here a minute. I've been away for a while, and when I returned tonight I found I couldn't upload model photos to my hangar or gallery, and my profile pic was gone. Tried to replace that, and just kept getting error messages of all sorts...error messages from your server reporting server mis-configuration issues, error messages telling me my file size for my models needed to be below 800px x 600 px (yet my pics were like 600x450 and only 70k!!), error messages telling me that your server was busy, error messages telling me to try and reload later, etc. Nothing but error after error for the last hour, kinda frustrating. I remember issues before, but nothing like this.

I tried to upload a pic to replace the one that is missing for some reason from my RCU page, and got this message just now: " Your file did not copy correctly to each of our servers. Please upload again. You may find that waiting 5 minutes before trying again will do the trick." This is silly...nothing seems to be working.

When I look at the gallery, I see loads of photos broken after about 1/10/19, so it looks like problems have been ongoing a while. Any ideas what is wrong?

Last edited by Tweek; 02-02-2019 at 10:27 PM. Reason: To add to it...
Tweek is offline  
Reply With Quote
Old 02-02-2019, 10:51 PM
  #4  
Tweek
 
Tweek's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Youngsville, NC
Posts: 239
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

OK, I'm back... I stumbled around in the site another couple of hours, trying to figure out where I'm going wrong. After seeing a lot of messages from other people, I'm beginning to think you may have shut down the stuff I'm trying to update. As an example, I went to my page at:

RCUniverse Member Profile: Tweek

I can't update my models or gallery, can't fix my profile pic, etc. Is that, along with the member blog section, no longer working / available?

Dave
Tweek is offline  
Reply With Quote
Old 02-04-2019, 10:00 AM
  #5  
IBThomas
Administrator
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 285
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Originally Posted by Tweek View Post
OK, I'm back... I stumbled around in the site another couple of hours, trying to figure out where I'm going wrong. After seeing a lot of messages from other people, I'm beginning to think you may have shut down the stuff I'm trying to update. As an example, I went to my page at:

RCUniverse Member Profile: Tweek

I can't update my models or gallery, can't fix my profile pic, etc. Is that, along with the member blog section, no longer working / available?

Dave
Those profiles are no longer supported. To make all the edits you're trying to make, you need to use the User CP. I've circled in red where you can access the User CP.


IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old Yesterday, 05:23 AM
  #6  
Tweek
 
Tweek's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Youngsville, NC
Posts: 239
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Thanks, I'll give that a whirl. I have those pages linked to my website, blog, etc. I'll see if I can update the things I wanted to keep current, if not, I'll just remove the links from my personal pages.

Dave
Tweek is offline  
Reply With Quote
Old Yesterday, 05:38 AM
  #7  
Tweek
 
Tweek's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Youngsville, NC
Posts: 239
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

IBThomas,

I have a couple of questions... I went to the UserCP as you suggested. I selected USER CP, then NETWORKING, then PICTURES AND ALBUMS. I see no where to update "My Models", "My Gallery", etc. I see on the left side of all the forum pages, the user ID / Name, pic etc for each person posting. Under every person's name, there are links to "My Models", My Gallery", etc. Are you saying that is no longer supports and can't be updated?

So if I can't update that stuff that is automatically listed under my name (your name, everyone else's name, etc), why are the links even there? What do I do about all the models I took the time and effort to list, provide pics of, add all the details about radio, engine, etc? Also, what about all the pictures in "My Gallery"? Is all that stuff just useless and a waste of time, now?

Not trying to be smart about this, but it's no small task that many of us have put an effort into over the years, and now..even though I can see it, I can't update or continue to add to it.

Dave
Tweek is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service