Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 13 of 13

  1. #1

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Marina, CA
    Posts
    132
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    Has anyone put walkera or exceed parts on a t rex 450. my question is what settings do you use (dip settings on the back of the tx.)
    It worked before on my last heli. Im stuck for some reason, all i did was change the electronics from one trex to another one, and somehow its not working. Help please.

  2. #2
    soneebee's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    las pinas, PHILIPPINES
    Posts
    2,403
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    it will be a little dangerous using the walkera gear on an align heli.. its best that you use a better radio...

  3. #3

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Newcastle, AUSTRALIA
    Posts
    70
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    you're crazy if you do it

  4. #4

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Mooresville, NC
    Posts
    2,563
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics


    ORIGINAL: wildwilly

    you're crazy if you do it
    Yep it would be like bringing a peanut butter sandwich to a lobster dinner.

    Jim
    HobbyTown USA

  5. #5

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Marina, CA
    Posts
    132
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    Thanks for the response. guys

  6. #6

    Join Date
    May 2007
    Location
    Southfield, MI
    Posts
    64
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    If it's all that you have I see no issue with it, I'm using the RX and TX from a Blade CP Pro for the time being until I get me 7TCHP setup.


  7. #7

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Marina, CA
    Posts
    132
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    the thing is i had it setup before and switched the servos out for new ones and now everything works but the left and right are reversed, but on the walkera radio it doesn't have a reverse it has on and off. so when i get everything else to work correctly it goes the wrong direction

  8. #8

    Join Date
    May 2007
    Location
    Southfield, MI
    Posts
    64
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    Ahh.. I see luckily the Eflite is reversible. It's a good set up for beginniners, very docile for hovering a CP Heli. I have a Futaba 7TCHP that I'll be installing soon.

  9. #9
    soneebee's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    las pinas, PHILIPPINES
    Posts
    2,403
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    The on and off switch on the walkera radio.. is similar to the reverse switches..its might be just the positioning of the servo on the RX that is making it run reverse

  10. #10

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    PretoriaGauteng, SOUTH AFRICA
    Posts
    1,423
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    All I can think of is to ask why you would want to hobble a great Heli with such a horrible radio system?

    You are really going to struggle to tame the T-Rex sufficiently seeing as you will not be able to adjust Expo at all.
    DF03-MM 4600, RS4 MT MM4600, Mayhem ST. Lama V4, HB Cool, BeltCp, TRex 450 and next...... ESmart!

  11. #11
    Bretuk's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    S.Wales, UNITED KINGDOM
    Posts
    39
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    I had walkera 36. Piece of junk, constantly glitching, binned it.
    TREX 450 SE V2, TREX 150, Spektrum DX7, Phoenix

  12. #12

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Albia, IA
    Posts
    260
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    koolaid,
    Try switching out those two servo conections on the RX. Should fix your problem.
    Co/Founding Member of -R/C Friends & Fellow Flyers Forums-
    http://rcfriends.createforum.com/forum.html

  13. #13

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Marina, CA
    Posts
    132
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: t-rex 450 v2 with walkera 60 electronics

    I will try to switch the servo's for now, but I ordered a futaba radio, it is digital so that will fix my problem, but thanks again for the response,


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 04:47 AM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.