Tamiya Monster Trucks Discuss classics all Tamiya Monster trucks from the Clodbuster to the TXT1 and everything in between!

Tamiya ClodBuster ESC issues

Reply

Old 05-18-2019, 02:21 AM
  #1  
snookflysrc
Junior Member
Thread Starter
 
snookflysrc's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Tamiya ClodBuster ESC issues

I have the TEU-106BK ESC. I am using a Futaba T3PRKA transmitter. The connector for the ESC is plugged into Channel 2 on the receiver. I am using a Venom 7.4V 2C LIPO. I turn the Transmitter on first, then the truck. The light on the receiver is green. The light on the ESC constantly blinks. I do not have the instructions for the ESC and was unable to find them online. I Found instructions for the 105BK and tried to do the setup but the light just blinks. The connections to the motors are disconnect when trying to do the programming. When the wires are connected and the radio and truck is on, the steering works but nothing out of the motors. Bad ESC?
snookflysrc is offline  
Reply With Quote
Old 08-19-2019, 04:45 PM
  #2  
Tamiya Fan
 
Tamiya Fan's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: Northern Illinois
Posts: 12
Default

Probably late to respond, but it does sound like ESC needs to be set up. Another thought, is that ESC made to run 2 motors?
Tamiya Fan is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service