Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 27 of 27

  1. #26
    JRMS's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Edinboro, PA
    Posts
    174
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: JRMS Test Forum

    This is a practice post

    Posting a YouTube Video Window

    While you are at the YouTube page that has just played/playing or paused video you want to post,
    You left click on the http address at the top of your browser page.
    When I do this it turns blue. Meaning it is now highlighted.
    With my mouse arrow over the now highlighted http address, I right click the mouse.
    A window opens, allowing me to move my mouse arrow over the word copy, and left clicking.
    You have now saved that http address in a temporary memory.

    When you go to post the video, You will be Replying or editing your own post.
    RCUniverse wants you to add a couple words first.

    Then you can click on the YouTube button.

    and the word youtube shows up twice and both are bracketed by [ ]

    Move your mouse arrow in-between the two bracketed youtube words and left click.

    Your flashing cursor should be flashing in between the brackets ][

    With the cursor flashing there, Right click, a window opens and you want to click on the paste option.

    That will put the http address in-between the two bracketed youtube words.

    What it should look like...

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kwJlpcUfLKE&feature=g-all[/youtube]

    And then you can click the ok button on the bottom of the it should post.

    Should post... there have been many things that can go wrong.

    The most common two mistakes I have found I have made in the past is not getting my cursor in-between the
    brackets and inserting the address in the wrong space, and taking to much time.
    With practice in the Test forum I have found success.

    Then there are RCUniverse problems... which I don't understand. I just try again.
    Murray

  2. #27
    JRMS's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Edinboro, PA
    Posts
    174
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: JRMS Test Forum

    This is a try with RCU 3

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kwJlpcUfLKE&feature=g-all[/youtube]

    and that did't work so I will try some thing else.

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kwJlpcUfLKE[/youtube]

    And this try I didn't pause the video as I got the http address.

    [youtubehttps://www.youtube.com/watch?v=kwJlpcUfLKE&feature=g-all][/youtube]

    This will be a try with RCU 4
    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kwJlpcUfLKE&feature=g-all[/youtube]
    Murray


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 08:59 AM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.