Test Posting Forum Want to test to see if you can post or test a feature like smilies, avatars or images but don't want to pollute the main forums? Test it out right here.

pictures didn't work last nite

Reply
Old 01-04-2014, 09:21 AM
  #1
Leroy Gardner
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2009
Location: Idaho
Posts: 2,173
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default pictures didn't work last nite

Will try the picture thing here. Still don't work, whats going on,?

Leroy
Leroy Gardner is offline  
Reply With Quote
Old 01-04-2014, 11:02 AM
  #2
RCKen
RCU Forum Manager/Admin
 
RCKen's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lawton, OK
Posts: 26,812
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default



I was able to upload and insert a picture.

Could you try again?? And if it's still not working can you please give me the details on what you did that wasn't working??

I really want to figure out what the problem you are experiencing.

Ken
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Chili Fly 2014 026.JPG
Views:	35
Size:	441.2 KB
ID:	1954278  
RCKen is offline  
Reply With Quote
Old 01-04-2014, 11:12 AM
  #3
Leroy Gardner
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2009
Location: Idaho
Posts: 2,173
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Must be another way to get them to come up, is there another click here some place.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IM000182.JPG
Views:	36
Size:	1.22 MB
ID:	1954279   Click image for larger version

Name:	IMG_0285.JPG
Views:	40
Size:	2.68 MB
ID:	1954280   Click image for larger version

Name:	IMG_0284.JPG
Views:	26
Size:	2.38 MB
ID:	1954281   Click image for larger version

Name:	IMG_0279.JPG
Views:	32
Size:	2.44 MB
ID:	1954284   Click image for larger version

Name:	IMG_0278.JPG
Views:	40
Size:	2.97 MB
ID:	1954285  
Leroy Gardner is offline  
Reply With Quote
Old 01-04-2014, 11:21 AM
  #4
Leroy Gardner
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2009
Location: Idaho
Posts: 2,173
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Quote:
Originally Posted by RCKen View Post


I was able to upload and insert a picture.

Could you try again?? And if it's still not working can you please give me the details on what you did that wasn't working??

I really want to figure out what the problem you are experiencing.

Ken
Ken I think it was something I was doing here like not following through the steps, must of had a senior moment. Thanks for your concern, it's working now.

Leroy
Leroy Gardner is offline  
Reply With Quote
Old 01-04-2014, 01:20 PM
  #5
RCKen
RCU Forum Manager/Admin
 
RCKen's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lawton, OK
Posts: 26,812
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Great to hear that you got if figured out. Glad that I could help out

Ken
RCKen is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 05:53 PM.