RCU Forums

RCU Forums (http://www.rcuniverse.com/forum/)
-   Test Posting Forum (http://www.rcuniverse.com/forum/test-posting-forum-72/)
-   -   JRMS Test Forum (http://www.rcuniverse.com/forum/test-posting-forum-72/11101652-jrms-test-forum.html)

JRMS 05-31-2012 02:40 PM

JRMS Test Forum
 
As I have had problems uploading photos with some of the RCU servers,
This will be my test site.

JRMS 05-31-2012 02:49 PM

RE: JRMS Test Forum
 
1 Attachment(s)
I will also be using this to group/document experiances to help me learn and simplify posting and uploading.

With me checking the magazine page, It shows that I am on RCU4 | 66.211.235.97 | 447730 | 1 | 03:41:39 PM EST | YC

And now to see if it will upload a photo.

Wow, upload was sucessfull!

JRMS 05-31-2012 02:51 PM

RE: JRMS Test Forum
 
One of the misteries to figure out is spell checking.:eek:

JRMS 06-06-2012 10:45 AM

RE: JRMS Test Forum
 
Just saw some one posting a vidio via utube and explained how to do it. I now I'll try
[youtube]<http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KF_u36XRRbo>[/youtube]

JRMS 06-06-2012 10:51 AM

RE: JRMS Test Forum
 
Well if you don't succeed..
This time I will ad the <> symbols.
[youtube]<http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KF_u36XRRbo>[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KF_u36XRRbo[/youtube]

JRMS 06-06-2012 10:52 AM

RE: JRMS Test Forum
 
[youtube]>http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KF_u36XRRbo<[/youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KF_u36XRRbo


Well not that time eather. But maybe closer.

JRMS 06-06-2012 11:08 AM

RE: JRMS Test Forum
 
I'm still trying
[youtube]<http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KF_u36XRRbo#t=0s >[/youtube]
[youtube]http://www.rcuniverse.com/forum/m_11105020/anchors_11105020/mpage_1/key_/anchor/tm.htm#11105020[/youtube]

and I just loged on to youtube and regester in and created a Channel.
and now to see if I can post a friends video from his channel.

Ok It worked and I have removed it.
But the vidio that loaded was of me and not of his D-VII and once the video played it
continued and started to play his next video.
so it probley is a setting I have to chose in my youtube settings.
More to come.

JRMS 06-06-2012 11:50 PM

RE: JRMS Test Forum
 
Well I didn't change any settings, wile watching his video I right clicked and the
option to copy the http was offered and I clicked on it and now to see what I got.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=UUVXMMMGbgBJB EVTYlqqH4Ug&v=kwJlpcUfLKE[/youtube]


Oh well that didn't work.

JRMS 06-07-2012 12:04 AM

RE: JRMS Test Forum
 
well I try one thing and get another.
How about this.

We are sorry...
You are seeing this message because of one of the following reasons:

Your session timed out.
The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)
Problem #1:

You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either.

You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions:

Netscape Communicator 4+:

Select "Edit" from the browser Menu bar
Select "Preferences"
Double click on "Advanced"
Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
Select the "OK" button
Microsoft Internet Explorer 4+:

Select "View" from the browser Menu bar
Select "Internet Options"
Select "Security" tab
Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
Select the "OK" button on the "Security" window
Select the "OK" button on the "Internet Options" window
If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes.

Problem #2:

Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data.

Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time.

Technical Information

For more information, please contact forum admin.


JRMS 06-07-2012 12:07 AM

RE: JRMS Test Forum
 
Some how I am getting every other video but the one I want and then have to delete it.

Frustrating[:@]

JRMS 06-07-2012 12:08 AM

RE: JRMS Test Forum
 
and now it worked I got the right:D one!
So I made an Youtube channelle, that didn't require any video, and was able to contect the dots to here.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kwJlpcUfLKE&feature=g-all-u[/youtube]

JRMS 06-07-2012 06:09 AM

RE: JRMS Test Forum
 
And maybe I should note that I was able to do it with RCU server RCU4 | 66.211.235.97 | 447730 | 1 | 07:07:15 AM EST | YC

1415 views of that video at the time of me conecting it here.


willey 06-07-2012 06:29 AM

RE: JRMS Test Forum
 
COOL!!!! good job!!

JRMS 06-27-2012 01:43 PM

RE: JRMS Test Forum
 
Just a thought...

Scale for flying.

Could be a cadigory like stand off scale.

JRMS 11-16-2012 12:44 AM

RE: JRMS Test Forum
 
1 Attachment(s)
Not having posted in a while it is best to test first.

willey 11-20-2012 08:10 PM

RE: JRMS Test Forum
 
[img]http://i1125.photobucket.com/albums/...ARK-PC/m_2.jpg[/img]

willey 11-20-2012 08:11 PM

RE: JRMS Test Forum
 
http://i1125.photobucket.com/albums/...ARK-PC/m_2.jpghttp://i1125.photobucket.com/albums/...ARK-PC/m_3.jpg

http://i1125.photobucket.com/albums/...ARK-PC/m_1.jpg http://i1125.photobucket.com/albums/...ARK-PC/m_8.jpg

willey 11-23-2012 05:49 AM

RE: JRMS Test Forum
 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k_Hky_VAwSI&list=UUVXMMMGbgBJBEVTYlqqH4Ug& index=3&feature=plcp[/youtube]

JRMS 11-26-2012 11:52 AM

RE: JRMS Test Forum
 
1 Attachment(s)
This wa a test and it up loaded. and I then clicked ok and it then told me to go back and add text.
And I did and the photos did not show up, and now I am in the editet mode to try and add them again.

JRMS 11-26-2012 11:56 AM

RE: JRMS Test Forum
 
now to try it in the resin radial engine build thread

JRMS 11-29-2012 01:05 PM

RE: JRMS Test Forum
 
Type something and Click Youtube and paste the code
[youtube][/youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VOayHpHfqfI

I seem to have left out some detail that I can not duplicate again to post a youtube window.

now to try the embedded code.[youtube][/youtube]&lt;iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/VOayHpHfqfI?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe&gt;

When watching a youtube vid, copy the address bar, hit new post, press the youtube button, paste the address between the tags, job done

That was copied and pasted from another tread and now to try.

JRMS 11-29-2012 01:41 PM

RE: JRMS Test Forum
 
small generator video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VOayHpHfqfI&list=UU1EOIDc-NdgL73zZPaiO7pQ&index=17&feature=plcp[/youtube]

JRMS 11-29-2012 02:47 PM

RE: JRMS Test Forum
 
another test

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kwJlpcUfLKE&feature=g-all[/youtube]

JRMS 11-29-2012 03:07 PM

RE: JRMS Test Forum
 
and this test using again willeys youtube video.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kwJlpcUfLKE&feature=g-all[/youtube]

JRMS 11-29-2012 03:09 PM

RE: JRMS Test Forum
 
The previos post were trying with the quick post at the bottem of the page.

This try is using the reply tab.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kwJlpcUfLKE&feature=g-all[/youtube]

With know luck.

It maybe the RCU server RCU2 | 66.211.235.97 | 447730 | 1 | 03:09:39 PM EST | YC



All times are GMT -8. The time now is 05:57 AM.