Go Back  RCU Forums > Electric Aircraft Universe > 3D Electric Flying!
 E-Flite Carbon-Z Yak 54 Problems >

E-Flite Carbon-Z Yak 54 Problems

Notices
3D Electric Flying! Discuss all aspects of Electric 3D RC flying here!

E-Flite Carbon-Z Yak 54 Problems

Old 05-22-2011, 08:17 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
mobaddawg's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Leeton, MO
Posts: 188
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default E-Flite Carbon-Z Yak 54 Problems

Hi
First off let me just say that the CZ Yak 54 is the best plane I've owned yet but I had a couple manufacturer problems.
1. The prop adapter was bent when it arrived. No big deal right? Ive got extra's, but after further testing I found that the motor was the one with the bent shaft too. So two bent shafts.
I thought the motor was just a bit rough but I was wrong. The motor ripped the mount apart in flight and I had to land it then.
2. Another with the motor, it does not come on when I turn the plane on wih the switch. I have to have the plane on first THEN turn on the radio. Why is this?
I will be contacting Horizon asking them for a new motor and mount.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.