Notices
Airtronics Support Forum Ask any questions you may have about Airtronics radios and product here and get answers direct from the Airtronics Team.

SD-5G Update, 6ch and 5 model memory?

Old 09-26-2010, 05:03 AM
  #1  
Pippin
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Location: College Park, MD
Posts: 671
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default SD-5G Update, 6ch and 5 model memory?

Just found a picture showing a 6th channel called AX and 5 models instead of 3 in the display.

How can I update my SD-5 to the configuration shown in the picture?
Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Ki19841.jpg
Views:	25
Size:	93.5 KB
ID:	1506779  
Old 09-27-2010, 04:29 PM
  #2  
Pippin
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Location: College Park, MD
Posts: 671
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: SD-5G Update, 6ch and 5 model memory?

I got a better picture:
Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Jg14175.jpg
Views:	27
Size:	53.7 KB
ID:	1507739  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.