Go Back  RCU Forums > Radios, Batteries, Clubhouse and more > Batteries & Chargers
Reload this Page >

Whats up w/ my apache 2500 lipo charger

Notices
Batteries & Chargers Nicads, Nickel Metal Hydride, Lithium, LiPoly, Chargers, Cyclers, etc...

Whats up w/ my apache 2500 lipo charger

Old 05-20-2005, 10:13 PM
  #1  
m.gramling
Thread Starter
My Feedback: (8)
 
m.gramling's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Atoka, TN
Posts: 1,788
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Whats up w/ my apache 2500 lipo charger

I bought a apache 2500 charger from hobby lobby at the e-fly in here in Memphis, TN about 3 months ago. I have charge li-pos with it less than 20 times. I am trying to recharge my lipos and the green power light comes on. all that I get is the charge/error light just blinks. It starts blinking as soon as I connect the charger to the lipo. all I have is 3 cell lipos. My lipos show that I h have 10.96volts and the other shows 11.5 volts under 1/2 amp load.

I check the output of my power supply and it shows it putting out 13.2volts. I tried using my riding lawn mower battery, it shows by a volt meter it has 13.6 volts. I tried my field box battery is showing 12.8volts, and I tried my truck battery. So I know its not input power.

so what can be wrong with my batterys or charger.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.