Notices
Brushed/Brushless motors, speed controls, gear drives Discuss all aspects of brushless motors, brushed motors, speed controls (ESC's), gear drives and propellers in this forum.

guanli a10 problem

Old 03-28-2010, 07:50 PM
  #1  
sco215
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2005
Location: LusbyMD
Posts: 132
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default guanli a10 problem

my a10 has one batt two esc's and two brushless motors/ however when its all wired only one motor runs i have tested both motors and esc's they work seperate but not to gether any ideas.
Old 03-28-2010, 11:08 PM
  #2  
whitecrest
Senior Member
 
whitecrest's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Orleans, MA
Posts: 316
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: guanli a10 problem

Perhaps the throttle link from one of the ESCs is faulty. (faulty Y connector?). In the throttle cable to one of the ESCs, the red wire should be disconnected to ensure that only one BEC is powering the receiver.
Old 03-29-2010, 07:04 AM
  #3  
Walt Thyng
My Feedback: (9)
 
Join Date: Jul 2002
Location: St. Charles, IL
Posts: 1,867
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: guanli a10 problem

Are the ESCs the same brand, model etc.? Try switching motors to the other esc and see what happens. If the motor on the same branch of the set-up fails to run then it's in the wiring. It really sounds like one of those little detail we so often overlook, nothing major.
Walt

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.