Go Back  RCU Forums > Electric Aircraft Universe > Electric RC Jets
Reload this Page >

JETCAT P20sx Learn Low Problem

Notices
Electric RC Jets Discuss rc electric ducted fan or radio control prop jets here.

JETCAT P20sx Learn Low Problem

Old 12-12-2021, 03:01 PM
  #1  
Espritman
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2021
Location: Orlando, Florida
Posts: 4
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default JETCAT P20sx Learn Low Problem

Hi All
Just joined today. I have been reading the pages on this forum for awhile now to get info on my turbine issue. So this is my first post as I need help from you experts out there.
My Jetcat P20 sx turbine has been misbehaving on the occasional basis that it wont go to ready after run up and stays on the Learn LOW mode.
If I reset the ECU and re-learn the Spektrum Ix12 radio, then it will run as normal and behave perfectly and fly my little hawk with no problems.
Once it has shut down and I want to start her up again it goes to Learn LOW and does not hand over to stick control.
Any help anyone can shed to this will be appreciated greatly.
PS I was told to have the feed line 120cm long, and the power connector had to be all 3 pins soldered, which I have done.
Regards
Ameer
Old 07-16-2022, 11:37 PM
  #2  
CarLazar
 
CarLazar's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 44
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by Espritman View Post
Hi All
Just joined today. I have been reading the pages on this forum for awhile now to get info on my turbine issue. So this is my first post as I need help from you experts out there.
My Jetcat P20 sx turbine has been misbehaving on the occasional basis that it wont go to ready after run up and stays on the Learn LOW mode.
If I reset the ECU and re-learn the Spektrum Ix12 radio, then it will run as normal and behave perfectly and fly my little hawk with no problems.
Once it has shut down and I want to start her up again it goes to Learn LOW and does not hand over to stick control.
Any help anyone can shed to this will be appreciated greatly.
PS I was told to have the feed line 120cm long, and the power connector had to be all 3 pins soldered, which I have done.
Regards
Ameer
Hello,

Did you solved this problem with Learn Low ?
I have the aame issue time to time on P80.

Thank you
Kind Regards
Toni




Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2022 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.