Notices
Futaba Radios Direct support forum Ask any questions you may have about Futaba radios and product here and get answers direct from Futaba

startup delay on one channel FASST

Old 04-26-2009, 02:32 AM
  #1  
fehringer
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2003
Location: Tynemouth, UNITED KINGDOM
Posts: 76
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default startup delay on one channel FASST

Hello
I am using an R608FS rceiver with a 14mz/TM14 FASST module and have noticed that sometimes when I turn on the receiver, all the servos centre as they should apart from one elevator servo (S9601) that takes around 2 or 3 seconds longer and then centres/turns on. Is this normal behaviour or is there something wrong? The reason why I asking is because I had "twitching" problems as if there was a problem with one of the elevator servos, but on the ground I cannot really find anything obvious.
Many thanks
Gerhard
Old 04-29-2009, 01:55 PM
  #2  
Bax
My Feedback: (11)
 
Join Date: Apr 2002
Location: Monticello, IL
Posts: 19,483
Likes: 0
Received 4 Likes on 4 Posts
Default RE: startup delay on one channel FASST

We'd not know why one channel would come on line later than the others, unless there's something wrong with the servo. You may wish to check with your service center.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.