Notices
Helimax This is for all your Helimax questions and comments.

MX400 Problem.

Old 01-09-2007, 07:47 PM
  #26  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
Join Date: Oct 2004
Location: West Henrietta, NY
Posts: 216
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: MX400 Problem.

I figured out why that one blade was moving, there was a screw missing in the head which allowed the see saw to move that much.
Old 01-12-2007, 05:05 PM
  #27  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
Join Date: Oct 2004
Location: West Henrietta, NY
Posts: 216
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: MX400 Problem.

Ok, just had a chance to test it but it has a major problem, the tail isn't powerful enough to keep the helicoptor still. I let the pitch of the tail go out all the way but it still doesn't have enough power to keep the tail still, the heli spins to the right after getting it off the ground.
Old 03-03-2007, 10:15 PM
  #28  
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Location: Blue Springs, MO
Posts: 10
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: MX400 Problem.

I just bought my first mx 400 pro, does the DX6 work good and I am told a gy240 gryo will work. What gyro are you using?

I have been flying the blade cp pro with the futaba g90 gyro, but I am using the futaba radio with it.
Old 03-04-2007, 09:36 AM
  #29  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
Join Date: Oct 2004
Location: West Henrietta, NY
Posts: 216
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: MX400 Problem.

I'm using the same, the futaba 240 gyro.
Old 03-04-2007, 09:49 AM
  #30  
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Location: Blue Springs, MO
Posts: 10
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: MX400 Problem.

Are you using the DX6 radio with that?
Old 03-04-2007, 08:16 PM
  #31  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
Join Date: Oct 2004
Location: West Henrietta, NY
Posts: 216
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: MX400 Problem.

naw, futaba 6exh
Old 03-24-2007, 02:13 PM
  #32  
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Charlotte, MI
Posts: 33
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: MX400 Problem.

are you sure you have gyro set right?? the leading edge of the tail rotor should move in the same direction of nose movement meaning if the nose goes left the leading edge points to the same side of the heli !

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.