Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

Do i need to update my HFP-10?

Old 01-11-2011, 04:36 AM
  #1  
nute12
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (14)
 
Join Date: Mar 2004
Location: Lynden, WA
Posts: 327
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default Do i need to update my HFP-10?

Have had it for quite awhile. notice it has been replaced by the -20. does it need a update to work with the new servos? Or is it fine the way it is?
Thanx,
John
Old 01-11-2011, 08:00 AM
  #2  
Brendan Lugo
Senior Member
 
Brendan Lugo's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Poway, CA
Posts: 675
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Do i need to update my HFP-10?

The HFP-10 will still work for most of the settings with the newer servos, you just wont be able to change the resolution of the newer servos, the over load protection and you will be limited to how much travel you can set for the servos rotation. To increase the servos rotation angle more you need to be able to take the servo out of its high resolution setting and put it to normal.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.