Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

Cannot access HITEC RCD with Mac computer

Old 05-30-2013, 08:31 AM
  #1  
wkevinm
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Calgary, AB, CANADA
Posts: 273
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Cannot access HITEC RCD with Mac computer

I have tried unsuccessfully to access the Hitec RCD site today with my IMAC. I have tried using Safari and Firefox, different results from both, but cannot access site at all. I tried with a PC, and it works fine. I was able to access before. Anyone else with this problem? Needed forms for service work.

Old 05-30-2013, 08:41 AM
  #2  
Ron Kay
My Feedback: (3)
 
Join Date: Oct 2002
Location: Prescott Valley Arizona
Posts: 88
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Cannot access HITEC RCD with Mac computer

Just tried it with my Imac and it worked fine. Tried it with Safari, Firefox and Internet Explorer
Old 05-30-2013, 08:43 AM
  #3  
wkevinm
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Calgary, AB, CANADA
Posts: 273
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Cannot access HITEC RCD with Mac computer

Thanks Ron, I will try again.

Old 05-30-2013, 08:45 AM
  #4  
wkevinm
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Calgary, AB, CANADA
Posts: 273
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Cannot access HITEC RCD with Mac computer

Still nothing.... hmm... maybe something is rerouting me?

I will try to go in through a back door and see if that works.
Old 05-30-2013, 08:47 AM
  #5  
wkevinm
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Calgary, AB, CANADA
Posts: 273
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Cannot access HITEC RCD with Mac computer

Still nothing... very strange. Has worked before, now nothing safari or firefox, but my PC and explorer works.

I will try again this evening.
Old 05-30-2013, 09:24 AM
  #6  
JIMF14D
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: PATCHOGUE, NY
Posts: 954
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Cannot access HITEC RCD with Mac computer

Ijust went there now with PC. Isee they have an all new website design and info today that was not there a few days ago.
Old 05-30-2013, 11:14 AM
  #7  
wkevinm
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Calgary, AB, CANADA
Posts: 273
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Cannot access HITEC RCD with Mac computer

Now it works, a new look at that.


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2022 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.