Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

Hitec Telemetry, Navi interface

Old 10-26-2013, 07:23 AM
  #1  
wkevinm
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Calgary, AB, CANADA
Posts: 273
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Hitec Telemetry, Navi interface

Hi,

I have the advanced sensor station with the following sensors attached;
  • GPS; position, altitude and ground speed
  • 2-temperature sensors
  • Air speed
I get readings from all on my transmitter. This all seems to work well.
…….however…...
I also have the Navi and most recent software installed on a laptop running older windows OS.

I get readings from the following on the sensor station display and 2D display
  • GPS; position, altitude and ground speed
  • 2-temperature sensors
But I do not get an airspeed reading.

Is the NAVI defective, or is something else possibly wrong?

I am testing the system in an electric Formula One pylon racer (110 MPH) and once proven plan to purchase several systems to operate in Quarter 40 (200MPH) nitro pylon racers to evaluate, monitor and record flying style, plane type, engine and propellor performance.

Regards

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2022 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.