Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

Disfuntional RCD 3500 "S"?

Old 11-26-2017, 09:07 AM
  #1  
Balsa4evr
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 17
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Disfuntional RCD 3500 "S"?

I'm the proud owner of a Hitec RCD 3500 with the suffix "S"..it powers up, in other words servos twitch when power is supplied, but does not respond to transmitter input..have tried 2 transmitters including one routinely used with RCD 3500 no suffix. I also tried the crystal for the working Rx'r..The 3500 "S" was origianlly ch56 now with a ch45 crystal....so I'm wondering if the "S" has any significance, positive shift perhaps, or is this Rx'r just dead? My experience has been any Rx'r that powers up has worked so this seems odd to me..thanks with any advice you might have..

Last edited by Balsa4evr; 11-26-2017 at 09:13 AM. Reason: add detail
Old 11-30-2017, 12:00 PM
  #2  
Xpress
 
Xpress's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: El Cajon, CA
Posts: 638
Likes: 0
Received 2 Likes on 1 Post
Default

May be a silly question, but have you ensured the transmitter is on the same channel as the crystal in the receiver?

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2022 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.