Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

eclipse qpcm update question?

Old 04-06-2004, 10:27 AM
  #1  
darryl123
Thread Starter
My Feedback: (8)
 
darryl123's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: east brookfield, MA
Posts: 185
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default eclipse qpcm update question?

hi
if i send my eclipse in for the qpcm upgrade do all my current settings get ereased?
Old 04-09-2004, 04:23 PM
  #2  
darryl123
Thread Starter
My Feedback: (8)
 
darryl123's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: east brookfield, MA
Posts: 185
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: eclipse qpcm update question?

hi
does anyone know if i send my ppm eclipse in for the qpcm update do i lose all of the programing for the planes that i have set up in the transmitter?
Old 04-12-2004, 05:05 PM
  #3  
MikeMayberry
Senior Member
My Feedback: (1)
 
MikeMayberry's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Poway, CA
Posts: 3,531
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: eclipse qpcm update question?

Yes, you will lose all the programs since the main memory board is replaced.

Sorry!

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.