Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

Optic 6 flaperon configuration

Old 03-20-2005, 06:38 PM
  #1  
WildeOne
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
Join Date: May 2003
Location: Ocean Pines, MD
Posts: 163
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default Optic 6 flaperon configuration

Brendan, could you email me explicit instructions for setting up flaperons? I've tried several times and haven't got it right yet. My address is <[email protected]>.

Tkx
Jim
Old 03-22-2005, 12:54 PM
  #2  
Tester 6
Member
My Feedback: (1)
 
Join Date: Oct 2002
Location: Vero Beach, FL
Posts: 47
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Optic 6 flaperon configuration

I could not get mine to work until I set up the Land Mode, per advise from Tech Support. The Optic manual is a bit confusing!

What they mean when they speak of Flaperon,other manufactuers call dual servo installation. You are just setting up dual servos
in the Flaperon mode. The Land mode actualy makes them act as flaps which is what you desire. Now i am confused!! You need
to really read and reread the manual.

Anyway wait for the Hi-Tec response. Just my (2) cents.
Old 03-22-2005, 01:07 PM
  #3  
WildeOne
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
Join Date: May 2003
Location: Ocean Pines, MD
Posts: 163
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Optic 6 flaperon configuration

I mechanically reversed one servo and all appears well now.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.