Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

Optic 6 buddy cord will not work

Old 03-24-2005, 03:02 AM
  #1  
KrazyKen
Thread Starter
My Feedback: (46)
 
Join Date: Jul 2002
Location: San Andreas, CA
Posts: 40
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Optic 6 buddy cord will not work

I have two Flash 5X's that work together (either one can be master and either one can be slave). But when I make my new Optic 6 as master (with the same cord) to either Flash 5X as slave, the slave is dead. When I reverse and try the Flash 5X as master to the Optic, again, no slave response.

Any ideas?

Thanks, Ken.

Old 03-24-2005, 10:55 PM
  #2  
ira d
 
Join Date: May 2003
Location: Maricopa County AZ
Posts: 3,249
Received 5 Likes on 5 Posts
Default RE: Optic 6 buddy cord will not work

Check to see if by chance your optic is set to pos shift i had a similar
problem when i conneted my optic to my eclipse it would not work
because my eclipse was set to pos shift and the optic was on neg shift.

both radio have to be on the same shift i dont think the flash has shift
select so it would be on neg shift.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.