Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

model select mode

Old 08-19-2005, 11:53 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2004
Location: -, MT
Posts: 680
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default model select mode

I cannot find this information any where in my Eclipse 7 manual... Does the Eclipse 7 and Optic 6 broadcast while it is in model select mode?

I've always operated under the assumption that it did. A few people in our club have recently purchased Optic 6's with a Spectra. They are turning on the Tx in model select mode to find out which model, and subsequently which frequency, they are on before pulling the reserving the frequency.
Old 08-20-2005, 08:03 PM
  #2  
My Feedback: (31)
 
Join Date: Nov 2001
Location: Elverta, CA
Posts: 5,295
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: model select mode

Any time these TX's are on your transmitting....As you realize the Spectra does not change frequencies until such time as you remove and select another channel, nor does it offer information on what frequency is selected and transmitting.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.