Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

Copilot and Hitec

Old 06-30-2006, 04:23 PM
  #1  
d_wheel
Senior Member
Thread Starter
 
d_wheel's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Deep in the Heart Of, TX,
Posts: 602
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Copilot and Hitec

As you may know, the FMA copilot has trouble with Futaba PCM because of logic levels. Do you know if Hitec has this same trouble?

Thanks;

D.W.
Old 07-01-2006, 08:22 AM
  #2  
mglavin
My Feedback: (31)
 
Join Date: Nov 2001
Location: Elverta, CA
Posts: 5,295
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Copilot and Hitec

Not to my knowledge. I have used a Co-Pilot sucessfully in the past with Hitec Supreme RX's.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.