Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

Can Not Change Model Selection

Old 12-30-2006, 07:04 PM
  #1  
mmmexico
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2005
Location: , MEXICO
Posts: 21
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Can Not Change Model Selection

I have a Flash 5 Hitec system and for some reason it decided that it would no longer change between models. It likes model #5 and it refuses to allow me to select any other model. Is there something that I can do to get it to change it's mind. It is fully charged and the rudder trim (which changes the model selection) does function. I used the rudder trim to move the rudder on model #5, which apparently is it's favorite model. Help me!!! Sending this transmitter back to the manufacturer for service really is not an option...I live in Mexico and the postage back and forth would be prohibitive...What can I do???

Thanks in advance for any help..

Mike
Old 01-02-2007, 01:00 PM
  #2  
mglavin
My Feedback: (31)
 
Join Date: Nov 2001
Location: Elverta, CA
Posts: 5,295
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Can Not Change Model Selection

Sounds like the TX is damaged, possibly the main board. You'll need to send it to Service for repairs however as you not e it maybe cost prohibitive.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.