Notices
JetCat Turbine Direct Support Ask your JetCat questions here for the experts that know them. MrMatt and Bob Wilcox will field your inquiries.

P20 sx no pump

Old 04-01-2021, 11:03 AM
  #1  
david101
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Location: Oscoda, MI
Posts: 96
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default P20 sx no pump

Worked ok last year. No fuel while priming.
now no pump!
Plug in system as normal.
Valve clicks and pump runs w/o startup sequence????
Should not be running yet!
Programing problem????
Weird!!!
Any ideas????
Dave
Old 04-01-2021, 11:15 AM
  #2  
Dave Wilshere
 
Join Date: Jun 2002
Location: Watford, UNITED KINGDOM
Posts: 12,151
Likes: 0
Received 319 Likes on 246 Posts
Default

The P-20 pump is small if the gears were stuck you can fry the electronics. Anything smells 'smoked'?
You are saying the pump does run and prime fuel?
Try a system reset to clear all the logs
Old 04-02-2021, 03:07 AM
  #3  
david101
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Location: Oscoda, MI
Posts: 96
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Hi,
All ok now reseated fuel/valve electric connections.
Connector corropsion????
Thanks for help!
Dave

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.