Notices
JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

TM1000 Telemetry Module Question

Old 09-26-2013, 10:19 AM
  #1  
tlroliff
Thread Starter
My Feedback: (38)
 
tlroliff's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Milwaukee, WI
Posts: 102
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default TM1000 Telemetry Module Question

Is there a difference between DSM2 and DSMX telemetry modules? Will older "Pre-DSMX" TM1000 modules work ok with DSMX RX and TX?

Thanks
Old 09-26-2013, 02:35 PM
  #2  
chuckk2
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Warner Robins, GA
Posts: 1,247
Likes: 0
Received 4 Likes on 4 Posts
Default

That's a good question!
There is a level of confusion, since some of the receivers sold as DSM2 were also DSMX capable. I don't know if the same is true for the TM1000's.
It may be down to a try and see exercise.
Old 09-27-2013, 12:15 PM
  #3  
AndyKunz
 
Join Date: Jun 2005
Location: White Heath, IL
Posts: 3,042
Likes: 0
Received 22 Likes on 21 Posts
Default

All TM1000's and TM1100's are DSMX. Ignore the label, just like the early AR600, AR6255, and AR8000.

Andy
Old 09-27-2013, 02:58 PM
  #4  
chuckk2
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Warner Robins, GA
Posts: 1,247
Likes: 0
Received 4 Likes on 4 Posts
Default

Thanks, even though I didn't start the thread. I have a TM1100 that I thought was only DSM2.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.