Notices
JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

Change the X3810ADT Module

Old 09-12-2005, 05:33 AM
  #1  
makis
Thread Starter
My Feedback: (2)
 
makis's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Nicosia, CYPRUS
Posts: 59
Received 4 Likes on 4 Posts
Default Change the X3810ADT Module

Hello,

I own a JR X3810ADT Radio that transmits on 35 Mhz. I was wondering, if I want to change the module to 72 Mhz (with a 72 Mhz receiver of course), is it going to work properly?
Old 09-12-2005, 07:27 AM
  #2  
Mac_Man_UK
Senior Member
 
Mac_Man_UK's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Slough, UNITED KINGDOM
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Change the X3810ADT Module

Yes, that is why it was designed to take the RF Modules.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.