Notices
JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

JR-XP6102 ..Mode Change needed.

Old 02-26-2008, 11:38 PM
  #1  
Falco5
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2007
Location: FOXTON.Horowhenua, NEW ZEALAND
Posts: 25
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default JR-XP6102 ..Mode Change needed.

Hi Danny,
I have recently obtained a JR XP6102 TX and R700 RX. This TX is on mode 2 and I would like to change it over to Mode 1 as that is the mode that I had been used to some years previous.
Being a Computer Set with digital trims etc sounds as though it would be a bit of a problem doing the change over.
To add to the problem, living in New Zealand narrows the avenues to Service people capable of doing the work satisfactorally.
Any advise on the matter would be gratefully accepted.

Bill (falco5)
Old 02-28-2008, 02:40 PM
  #2  
Falco5
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2007
Location: FOXTON.Horowhenua, NEW ZEALAND
Posts: 25
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: JR-XP6102 ..Mode Change needed.

This problem has now been resolved as a modeler friend emailed me all the details & instructions how to access the factory Programing menu. It took quite a while to go through all the phases and change the parameters as needed and then to open the set and transfer the throttle spring etc over. Now everything is working properly in MODE 1.

Falco5
NZMAA # 9745

KRAFT Sport 5, JR- PulseS, JR-XP6102

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.