ECU, GSU & comm. cable for Kingtech G2 Turbines - RCU Forums

Go Back  RCU Forums > Marketplace
Reload this Page >

ECU, GSU & comm. cable for Kingtech G2 Turbines

Notices

ECU, GSU & comm. cable for Kingtech G2 Turbines

Engines & Motors - Turbine Engines, KingTech Turbines,

01-22-2020, 12:41 PM | Replies: 4 | Views: 444
  • Sold
Join Date: Nov 2004
iTrader: (2)
makis is offline  

  • Price
    $180
  • Location Nicosia, Cyprus
  • Condition Used
  • Manufacturer KingTech Turbines
Description:

Up for sale is the ECU, GSU and comm. cable for Kingtech G2 turbines. Asking price $180 including worldwide registered shipping and paypal fees.

Reply With Quote
Old 01-22-2020, 02:12 PM
  #2  
D.C.M. MotorWorx
My Feedback: (290)
 
Join Date: Aug 2005
Location: Houston Tx
Posts: 128
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

For what size turbine??
Old 01-22-2020, 09:34 PM
  #3  
makis
Thread Starter
My Feedback: (2)
 
makis's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Nicosia, CYPRUS
Posts: 59
Received 4 Likes on 4 Posts
Default

Originally Posted by D.C.M. MotorWorx View Post
For what size turbine??
It served a K60G2, but I think the ECU is the same for all kingtech turbines, you can fix the parameters according to your turbine.
Old 01-23-2020, 05:44 AM
  #4  
D.C.M. MotorWorx
My Feedback: (290)
 
Join Date: Aug 2005
Location: Houston Tx
Posts: 128
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Itís set for a 60.
in order to change it to something else you have to send it in and have it reprogrammed for that specific turbine size.
Not a plug and play except for on a K60G2.

I will take it for 150.00 shipped.
Thanks
Old 01-23-2020, 09:35 AM
  #5  
makis
Thread Starter
My Feedback: (2)
 
makis's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Nicosia, CYPRUS
Posts: 59
Received 4 Likes on 4 Posts
Default

Originally Posted by D.C.M. MotorWorx View Post
Itís set for a 60.
in order to change it to something else you have to send it in and have it reprogrammed for that specific turbine size.
Not a plug and play except for on a K60G2.

I will take it for 150.00 shipped.
Thanks
I have to talk directly with kingtech to confirm if it needs reprogramming.
Your offer is not acceptaple, thanks for your interest.
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.