Go Back  RCU Forums > RC Universe Support > MarketPlace questions or problem?
 Images missing in old threads >

Images missing in old threads

Notices
MarketPlace questions or problem? Post questions or problems related to the RC Universe Marketplace in this forum.

Images missing in old threads

Old 09-16-2003, 08:18 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Location: West Jordan, UT
Posts: 1,479
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Images missing in old threads

Another problem I haven't seen posted here:

Many of my old threads had images embedded in them from my gallery. These are all missing now. Only images which were attached (vs. embedded) are still there. In the past, we were only allowed one attachment per post, so sometimes I would upload to my gallery and embed the thumbnails, with links to the full size.

I realize that as a basic member (free) I no longer have a gallery, but is there some way to keep the existing images available for the threads which are linked to them? If I upgrade to a paid member, will my old gallery be reinstated?

__________________
I try to learn from other people's mistakes...
I won't live long enough to make them all myself.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Dennis aka Strato911
MAAC 43408
Old 09-16-2003, 09:21 PM
  #2  
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Images missing in old threads

the old images still exist but on a different host. can you give me a link to one of the threads where broken and I can see if we can find a workaround
Old 09-17-2003, 11:11 PM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Location: West Jordan, UT
Posts: 1,479
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Images missing in old threads

Here's one of several. I can't remember them all.

http://www.rcuniverse.com/forum/fb.a...765&tostyle=tm

In post #3 I have a regular attachment (which is still visible), and in post #6 I had an embedded thumbnail, linked to the full size image in my gallery. For the sake of the modem users, I only embedded the thumbnails, but even the links are dead.
Old 09-17-2003, 11:26 PM
  #4  
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Images missing in old threads

links will be dead because they point to www. the gallery exists on utopia host. I have to think if there is some way to migrate this.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.