Notices
MarketPlace questions or problem? Post questions or problems related to the RC Universe Marketplace in this forum.

Problem using New RCU.

Old 09-17-2003, 07:31 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (17)
 
Join Date: Oct 2002
Location: Cressona, PA
Posts: 2,320
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Problem using New RCU.

When I open a thread, the threads are listed blue, then white,then blue,then white etc.
The usernsmes of the people posting are also in white. I can read who posted the reply in the blue screen but not in the white one. Is there a fix for this?
Old 09-17-2003, 10:54 AM
  #2  
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Problem using New RCU.

I'm going to guess you aren't using IE, correct?
Old 09-17-2003, 11:22 AM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (17)
 
Join Date: Oct 2002
Location: Cressona, PA
Posts: 2,320
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Problem using New RCU.

IE 6.0
Old 09-17-2003, 11:39 AM
  #4  
My Feedback: (1)
 
Join Date: Nov 2001
Location: MS
Posts: 3,785
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Problem using New RCU.

I tried IE 6.0 and I can't get it to display with white text. It defaults to black text on the alternating white and blue backgrounds.
Old 09-17-2003, 12:06 PM
  #5  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (17)
 
Join Date: Oct 2002
Location: Cressona, PA
Posts: 2,320
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Problem using New RCU.

Everything is in black text with the exceptoin of the Usernames of the people that posted. For example. Everything in the following thread is black except Crash90. It is white.



Crash90 Problem using New RCU. Contact Moderator | (Post No. 1)


--------------------------------------------------------------------------------

When I open a thread, the threads are listed blue, then white,then blue,then white etc.
The usernsmes of the people posting are also in white. I can read who posted the reply in the blue screen but not in the white one. Is there a fix for this?

9/17/2003 8:31:55 AM FORWARD EDIT REPLY
Old 09-17-2003, 12:42 PM
  #6  
My Feedback: (1)
 
Join Date: Nov 2001
Location: MS
Posts: 3,785
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Problem using New RCU.

Now I see exactly what you mean. I switched my display settings to Simplified Flat Style and get the poster name in white both on the blue and white backgrounds. If you change to Flat Style, then you will you will see all of the poster information in a box to the left of the message box. If you prefer to use Simplified Flat Style, then of course the administrators will need to change the text color.
Old 09-17-2003, 12:59 PM
  #7  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (17)
 
Join Date: Oct 2002
Location: Cressona, PA
Posts: 2,320
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Problem using New RCU.

Thanks lightfoot. I will switch.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.