Go Back  RCU Forums > RC Universe Support > MarketPlace questions or problem?
 HELP!!! My 'BACKSPACE' key doesn't work anymore in RCU? >

HELP!!! My 'BACKSPACE' key doesn't work anymore in RCU?

Notices
MarketPlace questions or problem? Post questions or problems related to the RC Universe Marketplace in this forum.

HELP!!! My 'BACKSPACE' key doesn't work anymore in RCU?

Old 09-19-2003, 09:12 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (111)
 
3D Romeo's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Romeo, MI
Posts: 638
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default HELP!!! My 'BACKSPACE' key doesn't work anymore in RCU?

Hi,

Ever since the RCU chang-over my 'BACKSPACE' key hasn't worked when posting messages. I'm sure it is just a problem with my settings because I don't know of anyone else having this problem. But I know the problem is only in RCU. Because it works in every other forum I'm a member of.

Can anybody help me out with this problem...it's getting VERY annoying! [:@]

Thank You!
Old 09-19-2003, 09:31 AM
  #2  
My Feedback: (30)
 
Love To build's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Edison, NJ
Posts: 340
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: HELP!!! My 'BACKSPACE' key doesn't work anymore in RCU?

Mine isn't working also. For now I'm highlighting the error and typing in the correction.

Bill
Old 09-19-2003, 11:32 AM
  #3  
My Feedback: (33)
 
WORNBOOTS's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Texas, TX
Posts: 1,147
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: HELP!!! My 'BACKSPACE' key doesn't work anymore in RCU?

There was a message from RCUadmin about the RCU TOOL BAR causing the problem,

They suggested romoving the tool bar, and a newer virsion will be out soon
Old 09-19-2003, 11:48 PM
  #4  
Senior Member
My Feedback: (22)
 
Join Date: Dec 2001
Location: columbus, GA
Posts: 485
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: HELP!!! My 'BACKSPACE' key doesn't work anymore in RCU?

I never installed the toolbar, and have this problem as well. I am running xp and internet explorer 6.0
Old 09-20-2003, 05:39 PM
  #5  
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: HELP!!! My 'BACKSPACE' key doesn't work anymore in RCU?

If you have a buggy toolbar from another vendor you should remove it and try. the old RC Airport toolbar was known to cause this backspace error.
Old 10-07-2003, 03:29 PM
  #6  
Senior Member
 
Boogie's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Gdynia, POLAND
Posts: 633
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: HELP!!! My 'BACKSPACE' key doesn't work anymore in RCU?

3d romeo. here is chris. Why aren't you contacting me?

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.