Go Back  RCU Forums > RC Universe Support > MarketPlace questions or problem?
Reload this Page >

JetCat P120..Multiple Categories?

Notices
MarketPlace questions or problem? Post questions or problems related to the RC Universe Marketplace in this forum.

JetCat P120..Multiple Categories?

Old 04-18-2005, 01:03 AM
  #1  
FLYBOY2000
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (5)
 
Join Date: Nov 2002
Location: Laguna Niguel, CA
Posts: 128
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default JetCat P120..Multiple Categories?

Hi ,
I placed a classified ad for my Jetcat motor ID 91773. It is in 'engines and Motors-Turbine'. However I also want to put it in Airplanes-Jet. My question is how can I place it in multiple categories.? I even selected the 'Upgrade Package" when I listed it. However I was never able to select another category.

thanks,
s.a. Leo
Old 04-18-2005, 04:06 PM
  #2  
mvigod
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: JetCat P120..Multiple Categories?

You have to click to add a 2nd category on the page that has that step. There is an additional charge for a 2nd category.

However in your case a P120 is an engine and cannot be put into Airplanes>Jets as that category is reserved for aircraft only and not engines. If you want more play you can do other enhancements such as forum feature which will show your engine in the jet discussion forum or do a PowerPak upgrade on the last page when listing your item.
Old 04-19-2005, 11:09 AM
  #3  
FLYBOY2000
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (5)
 
Join Date: Nov 2002
Location: Laguna Niguel, CA
Posts: 128
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: JetCat P120..Multiple Categories?

Thanks,
I thought I saw another P120 in the 'airplanes-Jets' category. But it might have been moved.
I already did the upgrade bundle (12.95).
Thanks
S A Leo
Old 04-19-2005, 03:13 PM
  #4  
mvigod
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: JetCat P120..Multiple Categories?

yes, you may have seen a turbine in there for a short period...sometimes users put them in the "airplane>jets" category in error and the moderators usually catch it quickly and move it to engines>turbines. Good luck with the ad and if you need further assistance just pop your question in here anytime.

best regards,

marc

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.