Go Back  RCU Forums > Radios, Batteries, Clubhouse and more > Batteries & Chargers > MaxAmps Support
Reload this Page >

5000mah 11.1v lipo doesn't work out of the box :(

Notices
MaxAmps Support Receive support for your MaxAmps products here!

5000mah 11.1v lipo doesn't work out of the box :(

Old 08-20-2007, 04:48 PM
  #1  
m52 power!
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2007
Location: Clearwater, FL
Posts: 34
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default 5000mah 11.1v lipo doesn't work out of the box :(

So I got my 11.1v 5000mah lipo from maxamps today and was very excited to see it arrive. Upon charging it my triton rejected it several times saying "battery voltage too low". A few more tries to get it to charge and finally it took to it. The voltage of the pack reported to be 8.83 volts [:'(]. I think possibly one of the cells is dead. How do I check each cells voltage through the hyperion taps?
Old 08-20-2007, 04:53 PM
  #2  
m52 power!
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2007
Location: Clearwater, FL
Posts: 34
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: 5000mah 11.1v lipo doesn't work out of the box :(

I'm going to try running a couple more cycles through it and see if it stabilizes. For some reason the triton is only *****g out at 1.9 amps when it's set to 2.5?
Old 08-20-2007, 05:45 PM
  #3  
JAM MaxAmps
Senior Member
 
JAM MaxAmps's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Nine Mile Falls, WA
Posts: 556
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: 5000mah 11.1v lipo doesn't work out of the box :(

Stop what your doing and send the pack back. Give me your full name and order number. We'll get a new one out to you ASAP. E-mail the info to jason@maxamps.com . Better to be safe.

Jason
MaxAmps
Old 08-20-2007, 06:11 PM
  #4  
m52 power!
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2007
Location: Clearwater, FL
Posts: 34
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: 5000mah 11.1v lipo doesn't work out of the box :(

Email sent. Thanks for the quick reply and great support!
Old 08-20-2007, 06:46 PM
  #5  
JAM MaxAmps
Senior Member
 
JAM MaxAmps's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Nine Mile Falls, WA
Posts: 556
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: 5000mah 11.1v lipo doesn't work out of the box :(

I talked with Clint, Gave him the order ID # and he will contact you. He'll have you send it back for replacement.

If you have any further questions just let me know.


And thank you..

Jason
MaxAmps

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.