Go Back  RCU Forums > RC Cars, Buggies, Trucks, Tanks and more > RC Car Videos > Member Video Post - MVP
Reload this Page >

Brushless Motor makes weird 'puffing' noise every few seconds

Notices
Member Video Post - MVP A fast, easy way to post a link in 20 seconds to your video anywhere on the web and view other members videos in an easy to read list format.

Brushless Motor makes weird 'puffing' noise every few seconds

Old 11-05-2017, 08:14 AM
  #1  
jasper01
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Question Brushless Motor makes weird 'puffing' noise every few seconds

First off sorry if this is the wrong place to post this, but I didn't know here else i could post it.

After installing my arduino, esc and motor everything seems to work fine. It arms perfectly and I can make it turn slower and faster with my remote. However once every few seconds the motor makes a weird noise (It seems like it is missing one "step" every few seconds. Anyone got a clue what this might be caused by?
1drv.ms/f/s!AvPQ3WkD_K2yrGfXMwynEvd8PXl4

Last edited by jasper01; 11-05-2017 at 08:18 AM.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.