Go Back  RCU Forums > RC Helicopters > Multi Rotor Helicopters
Quad Blade 2 QX 350 in Smart Mode >

Quad Blade 2 QX 350 in Smart Mode

Notices
Multi Rotor Helicopters Discuss Multi rotor RC Helicopter's here!

Quad Blade 2 QX 350 in Smart Mode

Old 12-16-2015, 10:21 AM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 4
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Quad Blade 2 QX 350 in Smart Mode

I am having problems with my Quad Blade 2QX 350 in Smart Mode. Everything initalizes properly. GPS enable. I get a solidgreen light. I then activate the motors by moving the rudder gimble to the leftand then to the right. Motors start up. As I increase the throttle the quadbegins to lift. I applied forward up elevator right gimble and the quad movesforward. Now here is the problem. Once I rotate the quad either to the left orright only 90 deg. The forward motion up elevator the copter goes backwards.Down elevator the copter goes forward. It is as if the copter has servos andthey are reversed. I do not know why this happens..When I fly the copter in APmode second mode the copter flies correctly. I have not flown the copter inmode 3 since I am not ready for this mode. I have been flying airplanes since1986.

Any help on why this would be appreciated.

Old 01-12-2016, 04:13 AM
  #2  
My Feedback: (17)
 
Join Date: Jan 2005
Location: USA
Posts: 364
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Is this the stock radio?

I don't have a definitive answer, but did you try re-initializing the compass?


Originally Posted by Syosemite
I am having problems with my Quad Blade 2QX 350 in Smart Mode. Everything initalizes properly. GPS enable. I get a solidgreen light. I then activate the motors by moving the rudder gimble to the leftand then to the right. Motors start up. As I increase the throttle the quadbegins to lift. I applied forward up elevator right gimble and the quad movesforward. Now here is the problem. Once I rotate the quad either to the left orright only 90 deg. The forward motion up elevator the copter goes backwards.Down elevator the copter goes forward. It is as if the copter has servos andthey are reversed. I do not know why this happens..When I fly the copter in APmode second mode the copter flies correctly. I have not flown the copter inmode 3 since I am not ready for this mode. I have been flying airplanes since1986.

Any help on why this would be appreciated.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.