Go Back  RCU Forums > RC Airplanes > Questions and Answers
Reload this Page >

how to link Futaba R608 FS to T6EX

Notices
Questions and Answers If you have general RC questions or answers discuss it here.

how to link Futaba R608 FS to T6EX

Old 07-31-2011, 10:55 AM
  #1  
buchtes
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (7)
 
Join Date: Jun 2002
Location: Bandera, TX
Posts: 613
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default how to link Futaba R608 FS to T6EX

I recently obtained a Futaba R608FS Receiver. How can I set the Receiver to receive a signal from a Futaba T6EX ( 2.4 ghz), pushing the little indention spot in the receiver does not work and the LED stay's on Red after it blinks about a dozen times.
Any help will be appreciated.
Thanks
Old 07-31-2011, 11:29 AM
  #2  
delman
Senior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Flower Mound, TX
Posts: 643
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: how to link Futaba R608 FS to T6EX

It's not compatable on the chart at the bottom of the page on this link.

http://www.futaba-rc.com/receivers/air.html
Old 07-31-2011, 11:29 AM
  #3  
scale only 4 me
My Feedback: (158)
 
scale only 4 me's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Avon Lake, OH
Posts: 9,948
Received 6 Likes on 6 Posts
Default RE: how to link Futaba R608 FS to T6EX

Sorry,, It can't be done,, that Rx has to bind with a TX in 8 or 10 channel mode

Reference the compatibility chart at the bottom of this page before you get another Rx,, http://www.futaba-rc.com/receivers/air.html

good luck

edit
oops,, to slow again

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.