Go Back  RCU Forums > RC Airplanes > Questions and Answers
Reload this Page >

Robart incidence extension bar

Notices
Questions and Answers If you have general RC questions or answers discuss it here.

Robart incidence extension bar

Old 01-23-2007, 06:54 PM
  #1  
BillyGoat
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2004
Location: -, MT
Posts: 680
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Robart incidence extension bar

My Robart meter is shall we say ancient. It’s of the pre Vee block era. With this particular model if one needed a longer bar it was just a matter of buying a piece of 3/4” aluminum flat stock at the local hardware store. The fit was perfect.

Is this still true with the newer models or did they change those dimensions so you must buy longer bars from them?
Old 01-23-2007, 09:22 PM
  #2  
flianbrian
Senior Member
 
flianbrian's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Suthrun, IL
Posts: 329
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Robart incidence extension bar

True for mine. Don't know its age (bought it in unopened pkg on eBay), but it has the Vees.
Old 01-23-2007, 10:47 PM
  #3  
Cub Man
My Feedback: (50)
 
Cub Man's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: LEXINGTON, KY
Posts: 926
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Robart incidence extension bar

I have two of the robarts and they are a flat I beam

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.