Go Back  RCU Forums > RC Airplanes > Questions and Answers
Reload this Page >

OS Surpass 52 in a SIG Fourstar?

Notices
Questions and Answers If you have general RC questions or answers discuss it here.

OS Surpass 52 in a SIG Fourstar?

Old 03-19-2007, 11:32 AM
  #1  
rwright142
Senior Member
Thread Starter
 
rwright142's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Indianapolis, IN
Posts: 2,141
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default OS Surpass 52 in a SIG Fourstar?

I want to get a Sig Four-Star 40 Kit and have an OS Surpass 52 4-stroke that I would like to use in it. Anyone see any problems with fit, power, etc.?

Old 03-19-2007, 11:43 AM
  #2  
meaden
Senior Member
 
meaden's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Decatur, GA
Posts: 626
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: OS Surpass 52 in a SIG Fourstar?

Nope, I got one in mine. It flys great. Just be careful setting up the throttle cable so there is enough room for the arm to travel.
Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Ca81328.jpg
Views:	5
Size:	139.6 KB
ID:	645297  
Old 03-19-2007, 11:54 AM
  #3  
rwright142
Senior Member
Thread Starter
 
rwright142's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Indianapolis, IN
Posts: 2,141
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: OS Surpass 52 in a SIG Fourstar?

Thanks for the tip. How much flight time do you get?
Old 03-19-2007, 12:00 PM
  #4  
meaden
Senior Member
 
meaden's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Decatur, GA
Posts: 626
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: OS Surpass 52 in a SIG Fourstar?

12-14 minuets on a 10oz (I think) tank. Do yourself a favor and get the tank set before you sheet the top deck. The instructions say do it after. You can do it after it's just a little harder.
Old 03-19-2007, 12:12 PM
  #5  
rwright142
Senior Member
Thread Starter
 
rwright142's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Indianapolis, IN
Posts: 2,141
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: OS Surpass 52 in a SIG Fourstar?

Makes sense, thanks.

I like your colors. Are those in Monocote?
Old 03-19-2007, 12:21 PM
  #6  
meaden
Senior Member
 
meaden's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Decatur, GA
Posts: 626
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: OS Surpass 52 in a SIG Fourstar?

Yup, It's Monocote. I used a photo of a Pitts Special for the colors and the wing stripes. On the bottom of the wing and tail it has black diamonds. No mistaking if it's rightside up or upside down. It's quite a contrast in the air.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.