Go Back  RCU Forums > RC Boats > RC Boats General Discussion
Reload this Page >

Threw myself in the deep end....

Notices
RC Boats General Discussion Discuss general rc boating topics here.

Threw myself in the deep end....

Old 12-27-2014, 08:22 PM
  #1  
KiwiBenj
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Threw myself in the deep end....

Hi everyone....

I'm new to the boating game, having played with heli's for a number of years....
For Christmas I bought a carbon-fibre hull (Which looks a bit like an F1E -1kg hull) ARR and hooked up a Spektrum AR400x receiver and a new LIPO.

The ESC which showed up with the Hull is a no name 30A and the rudder servo is an SM-S3317S from "SpringRC".

So I can get the servo to buzz, but not move and the motor does nothing?
I'm used to Blade BNF Heli's so I'm wondering if I've skipped a step here.

pic of the setup attached...

Your help would be greatly appreciated
Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	62
Size:	1.55 MB
ID:	2058213  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.