Go Back  RCU Forums > RC Cars, Buggies, Trucks, Tanks and more > RC Car Engines
 Please, Help Me!!! Problem With My Car Engine >

Please, Help Me!!! Problem With My Car Engine

Notices
RC Car Engines Talk about rc car nitro engines and gas engines

Please, Help Me!!! Problem With My Car Engine

Old 07-18-2005, 11:09 PM
  #1  
Member
Thread Starter
 
carlosrd's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Carolina, PUERTO RICO (USA)
Posts: 50
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Please, Help Me!!! Problem With My Car Engine

Hi All. Im a new new newbie in this hole thing and have a problem. I have an OFNA RAVAGER with a FORCE .28 engine. The problem is that the car dont start, sometimes it start, keep on 3-5 seconds and the its dies. This is killing me, i have a new glow plug, new battery in the glow plug inigtor and i dont know what can it be. Please, somebody help me with this.... What can i do for my car start running. Please remember im a very very newbie, so i dont know what are the factory setting or things like that. PLEASE HELP ME

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.