Go Back  RCU Forums > RC Cars, Buggies, Trucks, Tanks and more > RC Car Radio Equipment
Reload this Page >

Fubata R153F and Magnum Sport wont work? Help please.

Notices
RC Car Radio Equipment Discuss specific topics related to RC car radios. For general or non rc car specific radio topics please see our regular radio discussion forum.

Fubata R153F and Magnum Sport wont work? Help please.

Old 07-02-2011, 08:35 PM
  #1  
Forsak
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2011
Location: Salem, OR
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Fubata R153F and Magnum Sport wont work? Help please.

Sorry if I posted this in the wrong section, I was unsure where to put it. Long story short, I got a new RC in a trade and I have checked everything out, The servos and batter work fine, and when turned on, the servo twitches. The car does not respond to the transmiter though. They both have the same crystals, I have tried re-plugging them in, with no avail. The guy said that he had never had any problems with the setup, and he had bought the receiver a month ago. I brought it home and tried to start it up, nothing happened. Anything I can try? If you have any questions about the setup, I'll respond ASAP.

Thanks,
Jon

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2022 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.