Notices
RC Car Radio Equipment Discuss specific topics related to RC car radios. For general or non rc car specific radio topics please see our regular radio discussion forum.

acoms & futaba???

Old 08-10-2004, 03:49 PM
  #1  
Member
Thread Starter
 
blakka_1's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: London,Enfield, UNITED KINGDOM
Posts: 39
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default acoms & futaba???

Can I run futaba servos with a acoms receiver?

If not, what servos can I run wih a acoms receiver?.

thanx
Old 08-13-2004, 07:08 AM
  #2  
Member
Thread Starter
 
blakka_1's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: London,Enfield, UNITED KINGDOM
Posts: 39
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: acoms & futaba???

since no1 replied i tested it myself and yes they are compatible. the futaba servo plug must be plugged in upside down for it to work.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.