Notices
RC Car Radio Equipment Discuss specific topics related to RC car radios. For general or non rc car specific radio topics please see our regular radio discussion forum.

Need some help

Old 02-03-2008, 01:28 PM
  #1  
DaveThePainter
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2007
Location: U.S.A
Posts: 249
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Need some help

Well i just got an M11 yesterday and i am still learning all about it.
I need help with 1 thing.
I am running an rc10gt2 and useing the stock ae servos.
Wene i dont pull the trigger and just let it sit there the car has it brakes on but wene i pull the trigger back like i am driving it forward they go off and wene i let go of the trigger the brakes go back on,I am not pushing the trigger forward for the breaks though.

Can anyone help me.
Old 02-03-2008, 01:39 PM
  #2  
UG0TB4NN3D
Senior Member
My Feedback: (1)
 
Join Date: Nov 2007
Location: Jonesborough, TN
Posts: 1,343
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Need some help

Maybe your servo horn is on there wrong, if the throttle trim on your TX is set at zero, take the horn off of the servo and set it so that no throttle or brakes are being set.
Old 02-03-2008, 02:32 PM
  #3  
DaveThePainter
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2007
Location: U.S.A
Posts: 249
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Need some help

I got it,Wasnt anything on raido it was on truck.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.