Notices
RC Car Radio Equipment Discuss specific topics related to RC car radios. For general or non rc car specific radio topics please see our regular radio discussion forum.

Problem with Hitec Lynx 3D

Old 06-07-2008, 05:46 PM
  #1  
aero750rider
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Location: , VA
Posts: 227
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Problem with Hitec Lynx 3D

i have been out of this hobby for awhile now. and i have become really brain dead. i cant seem to remember how to select another model on this radio. i also can not find the manual but if i remember correctly it was'nt the most helpfull manual either. can any of you guys please help me out.
Old 06-07-2008, 06:27 PM
  #2  
rick505
 
Join Date: Feb 2006
Location: Albuquerque, NM
Posts: 9
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Problem with Hitec Lynx 3D

To access the edit menu, turn the display or power switch on, while pushing the “Edit” up/down keys simultaneously.

Once you are in the edit menu use the up or down buttons to scroll through the options.

Model Select:
This feature associates a number to the model. The letters “SL” will appear on the screen with a
blinking number 0 - 9. These are your model numbers; they can be adjusted by using the “Aux.”
+/- keys to select the model you wish to program and use.

Here is a link to the manual: www.hitecrcd.com/Manuals/Radio/lymx3DMnl.pdf

Rick
Old 06-12-2008, 07:48 PM
  #3  
aero750rider
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Location: , VA
Posts: 227
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Problem with Hitec Lynx 3D

Ok got that done
. Thanks
But now the trigger is reversed. When I pull it to go forward, that is the brake and when I push it back that is foward. I know there is a simple step with set up with radio. I dont know if it's me but the manual is not very helpful or maybe it's so simple I'm just not getting it [:@]

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.