Notices
RC Electric Off-Road Trucks, Buggies, Truggies and more Discuss electric RC off-road, buggies & trucks here. Also discuss brushless motors, speed controllers aka ESC's, brushed motors, etc

Yokomo S-PRO 8T 3W

Old 09-29-2003, 10:24 AM
  #1  
e_lm_70
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2003
Location: Vienna, AUSTRIA
Posts: 28
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Yokomo S-PRO 8T 3W

Hi,

I have done some break in with this motor with a single cell and without any motor load(around 10minuts)

After my First real run (just 5 minuts), with a 5:1 gear and my 3300NiMh with a no Limit ESC, I have detected that the comm is not as new:
The part of the comm near the gap (only in one direction) it is not more shining (it look pretty dark and scretched), the rest of the Comm it is still gold shining.

The brushes are till looking normal.

The motor was very hot, even after a short run!

Is this normal ?

Danke

e_lm_70

So far I have never seen this wear with a more used 11T 2W (Pro Stock II).

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2022 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.