Go Back  RCU Forums > RC Airplanes > RC Flight Simulator Software
Reload this Page >

How to hook up a transmitter to Realflight 8

Notices
RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

How to hook up a transmitter to Realflight 8

Old 04-26-2019, 04:46 PM
  #1  
paolobinetti
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default How to hook up a transmitter to Realflight 8

I have a 10-year old but still perfectly functioning Art-Tech E-fly transmitter with a standard (I guess) trainer plug, a PC with windows 7 and RF8 flight simulator. My question is very simple: how to I hook up the transmitter to the PC so that it can control RF8? I would assume a USB cable or a dongle with a self installing driver compatible with most transmitters is the way, right? What would be an affordable and likely-to-work option?

Many thanks,
Paolo
Old 04-27-2019, 02:32 PM
  #2  
BarracudaHockey
My Feedback: (11)
 
BarracudaHockey's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Jacksonville, FL
Posts: 24,202
Received 57 Likes on 47 Posts
Default

The dongle IF it's compatible.

Personally I prefer the RF interlink tx for sim time, I don't want the wear and tear of all the extra sim time on my gimbles and switches

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.